Tegnap este fotóztam, Békám hősiesen jött velem.                                                                                                                                                                                         Hazafelé láttam meg az “alkotást”, amiről nekem egyből az esti megvilágítás miatt, a Gyűrűk ura trilógiából  jól ismert Mordor szeme jutott az eszembe. Megörültem milyen szemfüles is és asszociatív vagyok, hisz tudom, hogy ez az egyik  kedvenc  filmje. Gondoltam kedveskedek neki vele, és már lelkesen kérdeztem is.

– Nézd Békám! Mi jut erről eszedbe?

Nézte, nézte, majd rávágta.

– Egy pin@.

Kellett egy kis idő míg feldolgoztam a választ. Közöltem vele, hogy konkrétan Én nem erre gondoltam, de ezzel a lendülettel meg is értettem, a férfi-női gondolkodás alapvető különbségeit, amit évszázadok óta tanulmányoznak, és próbálnak megértetni:

Miszerint a Férfiak egyszerűen a szexre gondolnak, mi Nők meg mindent túlbonyolítunk:)

Az ominózus objektum, lehet rajta mosolyogni (nem saját kép):

3 hozzászólás ehhez “Asszociáció”

 • dorc írta:

  Böczike, örülök, hogy a net kérdésetek rendeződött:) A filmre nem emlékszem, de hallottam már róla. A Férfi nincs meg Nő nélkül, és ez fordítva is igaz, így van ez jól!

 • Böczike írta:

  Nekem meg az a szobor jutott eszembe róla, ami anno volt a Meghökkentő mesék sorozatban! Ha esetleg nem lenne ismerős a sorozat, mindegyik epizódnak kétértelműen lett vége! Az egyik részben volt egy dús gazdag férfi, aki drága szobrokat gyűjtött! Vett egyszer egy drága “lukas szobrot” amibe a felesége (ha jól emlékszem) fotózás kedvéért beledugta a fejét! Gond az volt, hogy kihúzni már nem tudta! Könyörgött a férjének, hogy törje széjjel a szobrot, de Ő nem akarta, mert drága is volt, és ez volt az egyetlen a világon! Felesége annyira könyörgött, hogy a férfi be ment a házba, kihozott egy nagy fejszét, felemelte, és mikor lesújtott, elsötétedett a képernyő és “csak” egy nagy sikoly volt hallható! Mindenki gondoljon amit akar! 🙂
  Egyébként nők és férfiak tényleg nagyon különböznek egymástól! Férfinak a nő kell, nőnek a férfi!! 😀 (Már mint az egészségesnek!)

 • Gyík írta:

  :))) :))) :))) … naa de háát most mi máás ??? …

  Egyebekiránt tényleg asszociatív vagy … :)))

Hózzászólás írása